Puig, la imatge de la nàutica i els perfums

Vaig coincidir amb Enrique Puig al juliol d’aquest any per última vegada amb motiu d’una entrevista per a un Especial de Ronda Iberia sobre el Saló Nàutic de Barcelona i que, per motius obvis, s’ha canviat a última hora. Com les dues vegades anteriors que l’havia entrevistat, vaig tornar a trobar en ell l’home educat, accesible i de resposta irònica i intel·ligent i fàcil sintonia, que definien el seu caràcter. Però per sobre de tot, Puig destacava per la seva capacitat per les relacions públiques i la comunicació, una faceta que va portar-lo a convertir-se, probablement sense buscar-ho, en la imatge pública de l’empresa familiar de perfums i cosmètica que havia ajudat a convertir en multinacional i també d’entitats com el Reial Club Nàutic de Barcelona i el Saló Nàutic de Barcelona, que presidia, i, per extensió, de la nàutica a Catalunya i Espanya. Amb la seva mort, desapareix un dels grans impulsors del Saló Nàutic, actualment un dels tres més importants d’Europa. 

Enrique Puig. Foto d'arxiu del Saló Nàutic de Barcelona.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions