L’eufòria del Llibreter (espais publicats)

He de confessar que aquest matí m’ha envaït una certa sensació d’eufòria quan la cerca ‘Premi Llibreter’ al Hubbs m’ha donat prop de 15 resultats: era la prova fefaent de la magnífica difusió que havíem aconseguit donar al guardó i que quedava perfectament reflectida a la xarxa on cada vegada és més fàcil fer un seguiment del que es publica i gairebé a l’acte. Professionalment, això és una satisfacció que en el cas del Llibreter arriba sobretot per dues raons: que és un premi ‘independent’  que no es concedeix per uns interessos mercantilistes determinats; i pel gran nivell d’organització exhibit pel Gremi, amb una minuciosa preparació de tots els detalls. El Premi Llibreter impulsa les vendes de les obres premiades (aquest any Botxan en Narrativa i Fill de rojo en Àlbum Il·lustrat) i corrobora cada any la confiança que depositen els lectors en els llibreters com a prescriptors de les seves millors lectures (aquest és el seu gran capital i mèrit). Els mitjans ho saben i per això aposten per fer-se’n ressò.  

Podeu veure els espais publicats a: La Vanguardia, El Periódico, AvuiEl Punt , El País, El Mundo i La Razón. ; a les agències ACN  per Narrativa (també per la categoria d’Àlbum Il·lustrat) i Europa Press; al portal de Yahoo, al de notícies 3cat24; als diaris digitals Naciodigital.cat, Lamalla.cat, Elpunt.cat, Eldebat.cat, Osona.com, Diaridegirona.cat, ElPaís.com, Lavanguardia.es, Elperiódico.com, l’avui.cat; a la revista Toc-Toc i als blocs L’illa dels llibres i El ojo fisgón. Podeu escoltar una entrevista prèvia a la concessió a Ràdio Sant Andreu, a sota. El dia del lliurament, dijous 30, la notícia també la van emetre Catalunya Ràdio, Onda Rambla, Ràdio 4 i va ser un dels temes del programa I-Cult de Com Ràdio. Va sortir al TN Migdia de TV3. 

[audio http://www.monmar.net/2009/01/entrevista-eduard-garrell-radio-sant-andreu_28_10_20081.mp3] Entrevista Premi Llibreter, Ràdio Sant Andreu, 28-10-08

 I-Cult, COM Ràdio, minut 13:35, 30-10-08

Bellafont entre Redel (Impedimenta) i Cònsul (Proa), editors de Botxan.

Bellafont entre Redel (Impedimenta) i Cònsul (Proa), editors de Botxan.

Portell i Blanch, autors de Fill de rojo, Premi Llibreter a l'Àlbum Il·lustrat.

Portell i Blanch, autors de Fill de rojo, Premi Llibreter a l'Àlbum Il·lustrat.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions