Pla del govern i ADIN per impulsar la nàutica

L’acord de col·laboració entre ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) i el Departament d’Innovació, Universitats i Empresa del govern català per impulsar el sector nàutic és un important pas endavant perquè el sector recuperi el pes que havia tingut a l’Estat i es posicioni internacionalment. D’entrada el pla d’accions acordat se circumscriu a les empreses dedicades a la construcció i reparació d’embarcacions i a la indústria auxiliar (no a les que distribueixen i importen) que un estudi estima facturen globalment uns 250 milions d’euros i donen feina a 2.500 persones. L’estratègia passa per la diversificació de producte, internacionalització i innovació perquè les empreses puguin guanyar competitivitat en un mercat global on els grans grups americans, italians i francesos marquen la pauta.

Per descarregar-vos la nota de premsa, cliqueu aquí.

Per ampliar informació sobre l’estudi de diagnosi del sector i el pla d’accions, aquí.

ADIN també va presentar durant el Saló Nàutic de Barcelona un estudi que assenyala les necessitats en formació professional que té el sector (nota de premsa, aquí) i va firmar un acord amb Saab-Romagosa, amb avantatges per als seus socis (nota de premsa, aquí).

El secretari d'Indútria, Antoni Soy, va presidir la presentació del pla d'accions per impulsar el sector nàutic que coordinarà ADIN.

El secretari d'Indústria, Antoni Soy, va presidir la presentació del pla d'accions per impulsar el sector nàutic que coordinarà amb ADIN.

Anton (Saab-Romagosa) i Cadavid (ADIN) van segellar un acord de col·laboració durant el Saló Nàutic de Barcelona.

Anton (Saab-Romagosa) i Cadavid (ADIN) van segellar un acord de col·laboració durant el Saló Nàutic de Barcelona.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions