ADIN crearà una federació d’associacions nàutiques (i espais publicats)

ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) impulsarà la creació d’una federació d’associacions nàutiques catalanes durant l’any que ve de forma que l’entitat pugui actuar com a patronal del sector, negociar convenis i accedir als ajuts del FORCEM en formació. Aquesta va ser una de les decisions que va prendre l’assamblea anual de l’associació a proposta de la junta que encapçalen Narcís Cadavid, president, i Miquel Guarner, secretari general. Cadavid i Guarner van presentar projectes subvencionats com un pla de viabilitat del sector i la posada en marxa d’una plataforma tecnològia a Internet que contribuirà a dinamitzar la venda de serveis per part de les empreses associades, així com una fira d’embarcacions d’ocasió el pròxim abril. Abans de l’assamblea, es van distingir Diana Corominas, Antonio Zea, Jaume Gallart i Eusebi Marsal com a socis d’honor de l’entitat. En el seu balanç anual, ADIN va destacar la tasca comunicativa de Monmar Comunicació i que ha permès que l’associació tingui presència regular als mitjans, com es pot veure en el dossier de mitjans nàutics 2008, aquí (1r semestre) i aquí (2n semestre) ; i en el dossier de mitjans generalistes i econòmics, aquí. Per veure el llistat de totes les aparicions en mitjans d’ADIN, aquí. 

L'assamblea es va dur a terme al RCN de Barcelona.

L'assamblea es va dur a terme al RCN de Barcelona.

(D'esq. a dreta) Corominas, Marsal, Zea i Gallart, socis honorifics d'ADIN.

(D'esq. a dreta) Corominas, Marsal, Zea i Gallart, socis honorífics d'ADIN.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions