El Gremi de Llibreters, a Catalunya Ràdio

Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Llibreters, serà aquest dilluns a L’oracle, de Catalunya Ràdio (15-16 h), per respondre les preguntes de Xavier Graset. L’entrevista ha de servir per repassar l’important tasca que duu a terme l’associació per articular un sector molt atomitzat com el de les llibreries, que acumula més del 70% de les vendes de llibres a Catalunya en quasi 650 establiments, i per donar valor al llibre com a objecte de cultura i regal. El Gremi, que presideix Bellafont des de 2006, ha sabut marcar les línies de creixement del sector amb el Mapa de Llibreries, estudi que es va presentar al passat Liber, i està impulsant junt amb Cegal l’ús de la base de dades Cegal en red, fonamental per a la gestió informatitzada dels estocs a les llibreries. L’entrevista es podrà seguir per internet a www.catradio.cat. Bellafont participarà també en un debat amb l’escriptor i economista Xavier Roig i els periodistes Manel Cuyàs, director adjunt d’El Punt, i Jaume Boix.

Xavier Graset presenta i dirigeix L'oracle a Catalunya Ràdio.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions