El Gremi de Llibreters reclama millorar el servei de novetats

Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Llibreters, ha reivindicat aquest dilluns en una entrevista a L’oracle de Catalunya Ràdio un replantejament del servei de novetats de les editorials perquè “descapitalitza les llibreries” en haver de pagar l’excés de llibres que els envien i esperar l’abonament quan es fa el retorn. Bellafont ha qualificat el fet “de problema estructural gravíssim per al sector llibreter que cal arreglar”. Durant el programa, Bellafont ha constatat també que la crisi no està afectant al sector ja que les vendes de llibres es mantenen o bé, en algun cas, fins i tot augmenten i que cada vegada més els catalans incorporen el llibre com un dels elements més valorats a l’hora de regalar. Respecte el futur del sector amb l’aparició de productes com el llibre digital, la presidenta del Gremi ha afirmat que les llibreries vendran tant el suport com el contingut de les obres però que és un fenomen que “va per llarg”. Podeu sentir l’entrevista íntegre i la seva participació a la tertúlia del programa junt amb els periodistes Jaume Boix i Manel Cuyàs i l’escriptor i economista Xavier Roig, si cliqueu aquí. Podeu veure fotos del programa, aquí.

 

Per escoltar L’oracle del 22-12-08 amb la participació d’Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Llibreters, clica el reproductor. 

 

A continuació, pots veure’n algun dels moments més interessants:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-mlD7dbg_pM]

 

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions