Happy Books s’avança al sector amb l’e-book

Quan encara la gran majoria d’editorials i llibreries es plantegen com afrontar el canvi de l’era digital al sector del llibre, Happy Books mou fitxa posant a la venda l’e-book i obres d’autors com Gabriel García Márquez, Eduardo Mendoza, Miguel Delibes i Juan Marsé. És la primera llibreria a Catalunya que aposta per incorporar el llibre digital a la seva àmplia oferta. “Creiem que l’e-book està aquí per quedar-se i que encaixa perfectament en el concepte de llibreria moderna i oberta a tothom que caracteritza Happy Books; per això volem ser els primers llibreters en apostar-hi”, afirmen Ingrid Pi i Bernat Fàbregues, que regenten l’empresa a Barcelona.   

Per descarregar-te la nota de premsa en català, clica aquí; en castellà, aquí. Per descarregar-te fotos i imatges de producte, clica aquí.

Pi i Fàbregues mostren l'e-book al Happy Books de Portal de l'Àngel de Barcelona.

Pi i Fàbregues mostren l'e-book al Happy Books de Portal de l'Àngel de Barcelona.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions