L’e-book suscita gran interès (espais publicats)

L’e-book, que Happy Books ha posat a la venda aquest Nadal, ha despertat un gran interès en els mitjans de comunicació, que s’han fet ressò de la notícia conscients de les previsions que l’aparell es farà un lloc en el mercat i en les preferències del públic ben aviat. Mitjans com TV3, el Canal 3/24, Catalunya Ràdio, Rac 1, El Periódico i Avui han dedicat espai per parlar sobre el llibre digital i la significació que les llibreries catalanes hagin decidit incorporar-lo a la seva oferta començant per Happy Books. Els seus responsables, Ingrid Pi i Bernat Fàbregues, insisteixen en la voluntat de la llibreria, amb tres establiments a Barcelona, d’apostar per un format que està obtenint èxit a països com Alemanya i els Estats Units i comunitats com el País Basc, però que “no arribarà a substituir al llibre tradicional sinó que en serà un complement”, i posen com a exemple el que ha passat al mercat musical, on la digitalització de les cançons i venda per Internet s’han estès molt ràpidament.

 Clica per veure els espais publicats:

TV3 (TN migdia i el Canal 3/24), Barcelona Televisió (Hola Barcelona) (minut 19), COM Ràdio (El dia) (minut 43),  Catalunya Ràdio (Catalunya Vespre) (minut 38), COM Ràdio (Digitals) (minut 5:19), Rac 1 (informatiu 14/15) (escoltar a sota), El Periódico.cat, Avui.cat, Elpunt.cat (Girona), El punt.cat (Barcelona), NacióDigital.cat, 3cat24.cat, Lamalla.cat, Sies.tv ,Totcatalunya.com i Bit de Cultura.

Per veure i descarregar-te fotos, aquí.

Per escoltar els espais de ràdio, clica el reproductor i ves al minut indicat:

 14/15, Rac 1, minut 11:07, 02-01-09

  Icat FM, emès per ràdio i publicat a www.icat.cat

 Digitals, Com Ràdio, minut 5:18, 3-01-09

Catalunya Vespre, Catalunya Ràdio, minut 38, 30-12-08

 

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions