Les llibreries resisteixen la crisi (espais publicats)

El Gremi de Llibreters apareix a La Vanguardia en l’edició dels dies 1-2 de gener en un reportatge firmat per Antònia Justícia sobre les preferències dels catalans de cara a les compres de Reis que destaca que el del llibre és l’únic sector que ha incrementat vendes aquestes festes. La crisi no ha afectat la demanda a les llibreries però sí ha fet augmentar l’adquisició de títols d’autoajuda, cuina i bricolatge, és a dir que contribueixen al nostre estalvi, en detriment de llibres de viatge, per exemple, segons va declarar a Rac 1 Imma Bellafont, presidenta del Gremi, una tendència que és molt probable que continuï tenint en compte els catastrofistes pronòstics per aquest 2009.

 

Per veure el reportatge publicat a La Vanguardia, aquí; la versió on line, aquí.

Per escoltar la notícia de Rac 1 sobre el canvi d’hàbits de lectura, clica el reproductor i ves al minut indicat:

 14/15, Rac 1, minut 6:45, 12-11-08

Per escoltar l’aportació d’Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Llibreters, sobre la campanya ‘Tasta’m' per fomentar la lectura, clica el reproductor i ves al minut indicat:

 14/15, Rac 1, min. 11:52, 09-11-08

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions