Gastroteca.cat, els productes agroalimentaris catalans a la xarxa

Monmar Comunicació ha començat des d’aquest gener a treballar en la difusió i creació de continguts per a la Gastroteca.cat, un portal impulsat per la Secretaria de Comerç i Turisme amb l’objectiu de promocionar els productes agroalimentaris, la gastronomia i el turisme ecogastronòmic a Catalunya. Des de la seva posada en marxa, a finals de 2007, la Gastroteca, concebuda com una eina per als consumidors, comerciants, restauradors, productors i organismes, ha estat presentada a moltes comarques catalanes i ha aconseguit convertir-se en un referent per al sector a la xarxa. La Gastroteca ofereix informació sobre productes autòctons, on trobar-los i com cuinar-los i dóna a conèixer aquells establiments i empreses que hi treballen. El portal té previst estrenar un butlletí de notícies que enviarà als seus subscriptors regularment.

Per veure notícies sobre la Gastroteca, clica aquí.

La Gastroteca.cat permet als comerços i empreses del sector agroalimentari donar-se a copnèixer.

La Gastroteca.cat permet als comerços i empreses del sector agroalimentari donar-se a conèixer.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions