Llibreter i molt més

Lluny de conformar-se amb el seu paper de prescriptors (sens dubte el seu gran valor afegit), alguns llibreters s’han llançat a l’aventura d’escriure, com Guillem Terribas, de la Llibreria 22 de Girona, que també organitza el premi Casero i presentacions de nous títols i que ha sortit recentment al suplement de Cultura de l’Avui en una interessant entrevista d’Ada Castells (per veure-la clica aquí) (el suplement es pot descarregar sencer aquí al cap d’una setmana d’haver-se publicat en paper). La 22 és també una de les llibreries que s’ha apuntat a la venda de l’e-book del qual ahir l’Info K va incloure una notícia que paga la pena veure (per veure-la, clica aquí). També es pot llegir en text aquí.  

Fragment de l'entrevista a Guillem Terribas, de la Llibreria 22, publicada a l'Avui el dissabte 17.

Fragment de l'entrevista a Guillem Terribas, de la Llibreria 22, publicada a l'Avui el dissabte 17.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions