Un portal amb tota l’oferta de turisme nàutic

El turisme nàutic és un dels sectors que tant el govern català com ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) preveuen creixi més en el futur. És per això que han unit esforços per crear el portal Nàutics, que estarà operatiu a la segona meitat de l’any i aglutinarà una àmplia oferta de propostes i serveis sobre ports esportius, lloguer d’embarcacions, estacions nàutiques, centres d’immersió, escoles de vela, etc. L’usuari tindrà un gran ventall de possibilitats per poder triar i fer reserves i contractacions. El portal ha de servir per acabar amb l’atomització d’un sector que els pronòstics situen com a clau en el devenir de la nàutica catalana.

Per descarregar-vos la nota de premsa en català, cliqueu aquí; la nota de premsa en castellà aquí. Aquí podeu veure algunes fotos de recurs.

El portal Nàutics inclourà ports esportius i lloguer d'embarcacions.

El portal Nàutics inclourà ports esportius i lloguer d'embarcacions.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions