Fira nàutica per reactivar el mercat (i espais publicats)

Davant del retrocés del mercat, ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) ha decidit prendre la iniciativa i organitzar una fira perquè les empreses nàutiques catalanes puguin reactivar la venda dels seus productes, nous, seminous i usats, i exposar les millors ofertes. La mostra tindrà lloc a Port Ginesta entre el 8 i el 10 de maig i comptarà amb una exposició d’embarcacions, junt amb empreses d’accessoris, lloguer d’embarcacions, serveis i escoles nàutiques, on primaran les ofertes i condicions avantatjoses. 

Per descarregar-vos la nota de premsa en catalá, aquí i en castellà aquí.

Espais publicats: Masmar.com, Cosasdebarcos.com, Navegar.es (1), Navegar.es (2), Infonavis.com, Mareando.com. 

Port Ginesta, escenari de la fira que mostrarà oportunitats en productes i serveis nàutics.

Port Ginesta, escenari de la fira que mostrarà oportunitats en productes i serveis nàutics.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions