La Setmana del Llibre es tanca amb el desig unànim que torni a Barcelona (i espais publicats)

En el balanç final de la Setmana del Llibre en Català, duta a terme a Sant Cugat entre el 6 i el 15 de març, els mitjans de comunicació i les agències recullen unes xifres de participació i vendes ostensiblement inferiors a la passada edició malgrat les quals l’organització, on no ha participat el Gremi de Llibreters que hi va renunciar, entre altres coses, perquè no es feia en un escenari adequat de Barcelona, en fa una  valoració positiva. De cara a la pròxima edició, hi ha voluntat política de donar a l’esdeveniment el lloc que es mereix a la capital catalana i també predisposició perquè editors i llibreters formin part de nou de la comissió organitzativa.

Aquí teniu alguns del espais publicats: Avui.cat, Vilaweb.cat (amb declaracions d’Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Llibreters), ElPeriódico.cat, LaVanguardia.es (article opinió Màrius Serra), LaVanguardia.es, Elpaís.com, Elsingulardigital.cat, Cultura21.cat, LaRazón.es, LaMalla.cat, Directe.cat, ACN.cat i Europapress.es.

 

Poc abans de començar la Setmana, també va ser notícia l’obertura de la llibreria Bertrand a Barcelona per part del grup empresarial alemany Bertelsmann que, amb 1.500 m2 a Rambla Catalunya, es converteix en una de les més grans de la ciutat. TV3 i ElPeriódico.cat en van fer una prèvia on recullen la reacció de les llibreries més pròximes que, contràriament al que es podria pensar, veuen amb bons ulls la creació del nou espai perquè contribuirà a potenciar les vendes al sector. 

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions