L’encert de la Gastroteca.cat

El portal Gastroteca.cat, creat a finals de 2007 pel Departament de Comerç de la Generalitat com un instrument a la xarxa per promocionar el sector agroalimentari i la gastronomia i cuina catalanes, està demostrant ser un encert. El web supera en determinats moments de la setmana el miler de visites diàries (el doble que l’any anterior), el que significa que s’ha convertit en referent per tot aquell que vol estar al dia de l’actualitat del sector o bé informar-se sobre receptes, ingredients, productors, elaboradors o distribuïdors. No només això: en moltes de les cerques a Google que es fan sobre cuina, gastronomia i receptes catalanes apareix gairebé sempre entre les deu primeres opcions. Un èxit que s’explica perquè fins al moment no existia una base de dades tan completa sobre productes, receptes, establiments, empreses, comerços i restaurants de Catalunya a Internet, ni tampoc cap eina que els relacionés entre si i a la vegada amb el territori. Aquest és sens dubte un valor afegit que ara, a més, es completa amb un butlletí que informa sobre l’actualitat del sector i que s’envia a l’extensa base de dades de subscriptors de la Gastroteca que té previst traduir-se en castellà i anglès.

Podeu veure alguns dels continguts elaborats per Monmar Comunicació per a la Gastroteca.cat:  La mona, l’art pastisser i de la xocolata;  Eataly, un model de comercialització local; Comença temporada del pèsol al Maresme; Els Casals d’Oriol Rovira, distingit com a millor restaurant de 2008;  La gastronomia, gran atractiu de la Fira de les 40 hores de Ripoll;  Entrevista a Pere Tàpias, presentador Tàpias variades (més fotos);  Entrevista a Jaume Fàbrega, gastrònom i escriptor (més fotos);

Us podeu subscriure al RSS de la Gastroteca.cat, aquí; i veure el seu butlletí, aquí.

pantallasso

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions