El Gremi de Llibreters preveu repetir les vendes de 2008 per Sant Jordi

El Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya preveu que la venda de llibres per Sant Jordi serà similar a l’edició de 2008 que es va tancar amb una facturació de 20 ME. Aquesta xifra representaria un 7,6% del volum de vendes anuals de les més de 700 llibreries que hi ha a Catalunya, que va ser de 263,22 ME el 2007, segons consta en el Mapa de Llibreries, estudi sobre la situació del sector presentat a finals de l’any passat. “Si finalment es confirmen les previsions, podem estar molt satisfets perquè haurem pogut igualar les vendes de l’any passat tot i el context econòmic desfavorable. Això també demostrarà que les llibreries comptem amb un públic molt fidel i que segueix regalant llibres per Sant Jordi”, afirma Imma Bellafont, presidenta del Gremi que supedita la previsió al temps que faci durant la jornada.

Per descarregar la nota de premsa en català sobre les previsions del Gremi de Llibreters de Sant Jordi 2009, clica aquí i en castellà, aquí.

Espais publicats: E-notícies, portal 3cat24.cat(1), 3cat24.cat (2), Lamalla.catNaciódigital.cat, Osona.com, Lluçanès.com, Segre.com, Lleida.com i Elpais.com; entrevista Imma Bellafont a Elsingulardigital.cat; tertúlia a Qwerty, de Joan Barril, amb la participació del vicepresident del Gremi, Pere Fàbregues (a partir min. 2.24); també se n’han fet ressò l’Agència Catalana de Notícies, el diari Avui i el bloc L’illa dels llibres    

Informatiu migdia cap de setmana, Catalunya Ràdio, 19-04-09 (min. 3.15 i 25.40) 

Notícia Onda Cero Informatiu vespre, 20-04-09       

 

 

Sant Jordi tornarà a omplir de llibres, roses i gent els carrers de totes les poblacions catalanes.

Sant Jordi tornarà a omplir de llibres, roses i gent els carrers de totes les poblacions catalanes.

 

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions