El tercer Larsson, tan esperat per lectors com per llibreters

La tercera obra de Stieg Larsson, “La reina al palau dels corrents d’aire”, llargament esperada, ja és a les llibreries. Feia temps que no vivíem un fenomen mediàtic i de vendes d’aquestes dimensions que, a més, arriba en un excel•lent moment per als llibreters que podran compensar els balanços econòmics d’un dels mesos més fluixos de l’any per a ells, com ha explicat Imma Bellafont, a Rac 1 (a sota). Des dels grans mitjans fins als més petits, tots se n’han fet ressò del nou títol de Larsson que repeteix èxit Catalunya després de tenir un Sant Jordi triomfal en què els seus dos primers llibres van ser els més venuts tant en català com en castellà. Com que l’autor és mort, un dels recursos que han utilitzat els mitjans és entrevistar un amic de l’escriptor, el periodista Kurdo Basi, de visita a Barcelona i que apareix com a personatge en l’últim llibre (El Periódico), o bé el director d’una biblioteca de l’Hospitalet que ja havia pronosticat l’èxit editorial feia un any (El món, Rac 1). És molt possible que, si jutgem per l’estrena, el llibre pugui esgotar en pocs dies els 575.000 exemplars posats a la venda, 75.000 dels quals en català.

El món a Rac 1, 16.15 min. (18/06).

La nit a Rac 1, 12.50 min. (17/06)

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions