Catalunya Informació entrevista el president d’ADIN

Àlex Bosch, codirector de l’espai Economia i Empresa de Catalunya Informació, entrevistarà avui dijous 25 a partir de les 21.30 h el president d’ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics). Junts repassaran els projectes més importants de l’associació, com la creació del Fòrum Marítim Català, que agruparà la nàutica i tots els sectors vinculats al mar a Catalunya, i el portal Nautics, on es podrà trobar tota l’oferta d’infraestructures i turisme nàutics, i parlaran de com està afectant la crisi a les empreses nàutiques catalanes. Catalunya Informació forma part del grup d’emissores de Catalunya Ràdio i, segons l’últim Estudi General de Mitjans, té una audiència de 137.000 oients diaris.

Narcís Cadavid, president d'ADIN, entrevistat a Economia i Empresa de Catalunya Informació.

Cadavid, president d'ADIN, a l'entrevista enregistrada que avui emet Economia i Empresa de Catalunya Informació.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions