El Premi Llibreter celebra els seus 10 anys escollint el títol guanyador preferit pels lectors

Des de l’1 de juliol, els lectors decidiran quin és el Premi Llibreter més popular. Amb motiu del 10è aniversari del guardó, el Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya ha decidit organitzar una votació per escollir quin dels títols guanyadors és el preferit pels lectors “amb l’objectiu de celebrar l’efemèride i de redescobrir obres d’una gran qualitat que des de la seva creació el Premi Llibreter s’ha encarregat de revalorar i de fer que es tornin a vendre a les llibreries”, explica Imma Bellafont, presidenta del Gremi. Entre tots els participants, se sortejaran deu lots de novetats literàries facilitades pels editors dels títols premiats.

Per descarregar nota de premsa, aquí; cartell, aquí; butlleta de participació, aquí.

Per veure fotos de la roda de premsa i lliurament del Premi Llibreter 2008, cliqueu aquí.

Bases del sorteig lots de llibres, aquí.

Espais publicats:
El Punt (30/06), Avui -Suplement Cultura- (11/07), Elpunt.cat (1), Elpunt.cat (2), Vilaweb.cat, Lamalla.catCultura21.cat, Zaragozame.com, Quiosc.net (veure 2/07), Bitdecultura.cat (Bloc d’Andreu Sotorra), L’illa dels llibres (Bloc de Jordi Milian), Bloc Llibreria La Tralla (Vic), Facebook Llibreria La Gralla (Granollers)Bloc ediciona (dels professionals del món editorial / castellà).

Imma Bellafont, presidenta del Gremi de Lllibreters, a l’espai ‘Si no fos’ d’El matí de Catalunya Ràdio (01/07).

I-Cult, Com Ràdio, presentat per Anna Pérez Pagès (02/07).

ICat FM, en una notícia presentada per Jordi Cervera (a www.icatfm.cat es poden veure les fotografies de tots els autors guanyadors i escoltar i baixar-te la notícia) (07/07).

Els guanyadors i part del jurat del Premi Llibreter 2008.

Els guanyadors i part del jurat del Premi Llibreter 2008.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions