L’èxit del cicle de manteniment de vaixells de Sant Feliu confirma la demanda en formació professional nàutica (i espai publicat TV3)

Els més de 30 alumnes matriculats en el cicle formatiu sobre manteniment d’embarcacions d’esbarjo i serveis portuaris aquest curs a l’IES Sant Feliu de Guíxols confirmen la creixent demanda de formació en especialitats professionals relacionades amb la nàutica. “No només s’ha incrementat la matrícula sinó que a més s’ha ampliat l’àrea geogràfica de procedència dels alumnes que, a part del Baix Empordà, també arriben del Gironès, l’Alt Empordà i la Selva”, explica Ramon Besa, director del centre, que fa un balanç molt positiu del cicle iniciat l’any passat per iniciativa de ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) i que ha començat el segon curs amb un grup de quinze alumnes que, en finalitzar, podran treballar com a tècnics per a motors navals, tallers de veles i tapisseria de vaixells, fusters per a drassanes o bé mariners per a ports esportius i marines, etc.

Per descarregar la nota de premsa, clica aquí.

Per veure la nota de premsa sobre la creació del cicle formatiu a 2008, aquí. Per veure la notícia emesa per TV3 sobre el mateix, aquí.

El segon any del cicle formatiu sobre manteniment de vaixell ha començat amb una alta matrícula.

El segon any del cicle sobre manteniment de vaixell de St. Feliu ha començat amb una alta matrícula.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions