Les novetats del Saló Nàutic de Barcelona 2009, a Ronda Iberia i Europa

De la mà de Monmar Comunicació, les prestigioses revistes in-flight Ronda Iberia i Europa, que es troben als vols d’Iberia i d’Air Europa respectivament, publiquen aquest mes totes les novetats del Saló Nàutic de Barcelona que es durà a terme a Gran Via i el Port Vell entre el 7 i el 15 de novembre. Malgrat el difícil context econòmic, l’esdeveniment seguirà reivindicant-se en la nova edició com un dels més importants del seu sector a Europa i lloc on es gesten el 70% de les operacions nàutiques a Espanya.

Per descarregar-vos, el pdf del suplement de Ronda Iberia (nº octubre 09), cliqueu aquí; i el reportatge que publica Europa (nºoctubre 09), aquí.

imatge-bona-saló-bcn

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions