Convocatòria de premsa / Presentació guanyadors X Premi Llibreter

Dia: Dijous, 5 de novembre de 2009
Hora: 12:00 hores
Concepte: Presentació guanyadors X Premi Llibreter
Lloc: Sala de la Caritat de la Biblioteca de Catalunya
(c/de l’Hospital, 56 Barcelona)
Assisteixen: Imma Bellafont, presidenta del Gremi de
Llibreters de Catalunya; jurat guardó; autors i editors
premiats
Persona contacte:E. Aymerich / 685 506 531–93 883 63 16

Per descarregar la convocatòria de premsa, aquí.

El Gremi de Llibreters de Catalunya farà públic el pròxim 5 de novembre els guanyadors del X Premi Llibreter en les categories de Narrativa i Àlbum I·lustrat en un acte que comptarà amb la presència de la seva presidenta, Imma Bellafont, membres del jurat així com la dels editors i autors premiats. Durant la presentació es repartirà la nota de premsa sobre els guanyadors als mitjans presents i el dossier dels finalistes que també s’enviaran per e-mail junt amb fotos de l’acte. Podreu trobar més informació aquí; fotos del lliurament de l’edició anterior, aquí.

El Premi Llibreter el concedeix anualment el Gremi de Llibreters de Catalunya amb el suport de la conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i amb l’objectiu de promoure la venda i la lectura de títols en català i castellà, en les categories de Narrativa i Àlbum Il·lustrat, publicats durant l’últim any i que, majoritàriament, han passat desapercebuts malgrat la seva qualitat literària. El jurat, un per categoria, està format per set llibreters que compten amb la participació de tots els establiments agremiats a l’hora d’elaborar la llista de candidats.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions