ADIN posa en marxa Nautics.cat, amb tota l’oferta d’activitats nàutiques a Catalunya (i espais publicats)

ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) ha presentat avui Nautics.cat, un portal que s’acaba de posar en funcionament i que agrupa tota la informació sobre instal·lacions, activitats, serveis i esports nàutics a Catalunya. La plataforma tecnològica està pensada com “un instrument per potenciar el turisme nàutic a través d’Internet i dotar al sector d’una eina eficaç i àgil que millori la seva competitivitat”, segons comenta Narcís Cadavid, president d’ADIN. Inicialment es pot veure en català però es preveu la seva traducció al castellà i l’anglès l’any vinent. En el portal, presentat avui al Saló Nàutic de Barcelona per part de Narcís Cadavid i Miquel Guarner, president i secretari general d’ADIN, Joan Carles Vilalta, director general de Turisme, i Luis Conde, president del Saló Nàutic de Barcelona, podem trobar una completa oferta nàutica que inclou escoles; activitats; comerços; serveis; esports; lloguer d’embarcacions; boies, rampes i grues, així com un mapa que discrimina la informació per zones i població (divideix el litoral català en Costa Brava, Costa Barcelona i Costa Daurada) i per activitat. L’usuari també pot contractar on-line, “ una de les opcions més valorades per part de les empreses que veuen en aquest fet un valor afegit que esperen els ajudi a captar nous clients en un moment de dificultat com el present”, com constata Cadavid.
Per descarregar la nota de premsa, aquí; imatge portal, aquí; imatges de recurs, aquí.

Espais publicats: Navegar (1), Navegar.es (2), agenda Saló Nàutic Barcelona, Lavanguardia.es, La Vanguardia, TN Migdia TV3 (Espai Internet)

Altres espais publicats sobre ADIN: Elpunt.cat, El Punt (11/11), La Vanguardia (6/11), El Mundo (8/11), El País (6/11), El Periódico (8/11)

nautics_portal_imatge_blog


Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions