Estrenem web, imatge i newsletter

Aquest és el primer butlletí de Monmar Comunicació que enviarem regularment als subscriptors que vulguin estar al dia de les tendències comunicatives: l’actualitat dels mitjans, campanyes i estratègies de comunicació, xarxes socials, etc. Més enllà d’un canal corporatiu, volem que sigui un instrument interactiu per donar a conèixer i rebre informacions i opinions d’un camp com la comunicació, cada vegada més central a les organitzacions i empreses, explicant casos pràctics i experiències. I hem volgut aprofitar l’ocasió per estrenar web, que permet la seva actualització mitjançant un gestor de continguts i accedir als diferents canals on tenim presència com Youtube, WordPress i Flickr, i també per mostrar la nova imatge, amb un logotip que defineix la nostra identitat i valors.

“Es tracta d’un disseny que utilitza el blau com a color base, com l’original, i amb el qual hem volgut sintetitzar valors de l’activitat comunicativa que considerem són propis de l’empresa, com el rigor, la innovació, l’eficàcia i la professionalitat”, explica Silvia Blanco, autora de la renovada imatge i coordinadora de l’àrea de creativitat de Monmar Comunicació, que cobrirà les necessitats de les campanyes relacionades amb la imatge tant dins com fora de la xarxa. “Pel que fa al nou web, és un pas endavant respecte l’anterior; amb un disseny més net i actual i que, en estar creat amb llenguatge html, té un millor posicionament als cercadors”, afegeix. Precisament, les nombroses possibilitats comunicatives i de difusió que ens dóna Internet, i que alguns han començat a anomenar e-comunicació, seran un dels temes recurrents d’aquest butlletí que donarà l’opció als lectors a fer comentaris i valoracions de cada informació.

El logotip incorpora característiques pròpies de Monmar Comunicació com l'aposta per la comunicació on-line.

El logotip incorpora característiques pròpies de Monmar Comunicació com l'aposta per la comunicació on-line.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions