La comunicació on-line: valor afegit a la xarxa

Tenir presència a la xarxa s’ha convertit en assignatura obligatòria de qualsevol empresa avui en dia. La incorporació d’Internet a la nostres rutines diàries com a eina d’informació i d’oci ha provocat el desembarcament massiu de tota mena de negocis, institucions i entitats en aquest canal. Però no tots hi són d’una manera adequada ni amb la mateixa finalitat. D’aquí, la importància de saber construir una identitat digital que respongui a una estratègia definida i objectius i, pel que fa a la comunicació, que sàpiga explotar les múltiples possibilitats que ofereix la xarxa. Qualsevol pla de comunicació ha de tenir present avui en dia les aplicacions interactives i socials del web 2.0 de manera que les accions de difusió també es traslladin al món digital: des de la publicació de notes de premsa, notícies i articles en un blog (WordPressBlogspot) fins a fotografies i imatges (FlickrPicasa), vídeos (YoutubeVimeo) o bé la creació d’una comunitat d’usuaris (FacebookTwitterLinkedin, etc). Eines gratuïtes que es poden interconnectar i que donen una identitat digital a qui les sap usar a banda d’obtenir un bon posicionament als cercadors com Google i millorar la visibilitat. Òbviament, també podem habilitar un apartat per al material de difusió al web corporatiu tot i que, si ens decantem per aquesta opció, seguirà sent interessant que projectem la nostra imatge a través d’algun dels instruments mencionats anteriorment. Aquest fet obliga lògicament a destinar-hi recursos però, a mig i llarg termini, els resultats obtinguts justifiquen sobradament la inversió que pugui suposar. Podeu veure aquí que algunes de las primeres referències trobades a Google de clients de Monmar Comunicació son fruit de les informacions difoses des del nostre gabinet de premsa: Fundació Mar (entrades: Navegar.es, Ecodiari.cat o bé el bloc de Monmar Comunicació) o el Gremi de Llibreters de Catalunya (entrades: Osonosfera.cat, bloc Monmar Comunicació).

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions