La Gastroteca.cat, un portal gastrònomic de referència

El portal sobre gastronomia, cuina i el sector agrolimentari a Catalunya ja té nom. La Gastroteca.cat ha esdevingut des de la seva creació a finals de 2007 per part del Direcció General de Comerç de la Generalitat un referent a la xarxa oferint als usuaris, professionals i particulars, l’actualitat del sector i una exhaustiva bases de dades sobre els productes de qualitat, els llocs on comprar-los i tastar-los i com cuinar-los.

La Gastroteca.cat ofereix informació de mig miler de productes, uns 2.000 punts de venda, 350 establiments on provar-los i nombroses receptes de cuina catalana. També dóna suport a iniciatives del Programa de Comercialització Agroalimentària, com la campanya ‘Aquest Nadal, tasta Catalunya’, que pretén incentivar l’elaboració i consum de lots de Nadal amb productes locals, o ‘Càtering amb el bo i millor de la nostra terra’, amb l’objectiu de promoure aquests mateixos aliments en els serveis de càtering. El portal, que envia mensualment un butlletí als seus subscriptors i acaba d’estrenar un grup al Facebook, ha contribuït a cohesionar un sector des de la xarxa de gran importància dins de l’economia catalana. A més s’està ultimant la seva versió en castellà i anglès. A Monmar Comunicació, ens encarreguem de la coordinació i producció d’alguns dels seus continguts (reportatges, notícies, entrevistes en text i en vídeo, etc) i també del butlletí.

Ruscalleda, figura de la cuina catalana i internacional, és un dels personatges entrevistats a la Gastroteca.cat.la G

Ruscalleda, figura internacional de la cuina catalana, és un dels personatges entrevistats a la Gastroteca.cat.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions