Òscar López substitueix Narcís Cadavid com a president d’ADIN

Narcís Cadavid va aprofitar l’assamblea general d’ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics), duta a terme ahir al RCN de Barcelona, per fer pública la seva renúncia com a president de l’entitat per “motius professionals” i la dificultat de compaginar-ho amb la seva feina com a director de Zodiac Española. El seu substitut serà Oscar López, que ja formava part de la junta de l’associació i que assumeix el càrrec amb l’objectiu de “fer que l’entitat es faci gran i es puguin generar els recursos suficients per tenir independència econòmica” en els dos anys que tindrà de mandat. El seu nomenament, ratificat per unanimitat, suposarà un canvi en l’estructura de l’associació que incorporarà set vicepresidències –una d’elles queda vacant– que gestionaran una àrea concreta i comptaran amb un grup de treball d’entre tres i quatre membres per poder “repartir la feina i que això permeti guanyar agilitat en el funcionament”, va explicar el nou president, que tindrà com a vicepresidents Ferran Trepat, Eusebi Marsal, Francisco Fargas, Josep Fèlix Donatiu, Noemí Ducable i Narcís Cadavid.

Per descarregar nota de premsa, aquí; per veure-descarregar fotos de l’assamblea i del nou president, aquí.

Per veure composició nova junta d’ADIN, aquí.

Oscar López (dreta) relleva Narcís Cadavid com a president d'ADIN.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions