La Fira Nàutica d’Ocasió de Catalunya espera superar l’èxit de l’any passat

ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) ha tornat a escollir Port Ginesta per organitzar la 2ª Fira Nàutica d’Ocasió i del Charter de Catalunya que, com el seu nom indica, incorpora oferta de lloguer d’embarcacions com a gran novetat. “Volem apostar per incorporar el charter a la fira ja que considerem que és un sector estratègic dins de la nàutica per les vinculacions que té amb el turisme de qualitat”, explica Miquel Guarner, secretari general de l’entitat. “Esperem poder comptar amb una àmplia representació d’empreses de lloguer d’unitats de vela i motor però també de canoes, caiacs, etc”, comenta Guarner que es mostra esperançat que la fira, programada entre el 15 i 18 d’abril, superarà l’elevada participació de l’any passat “tot i les dificultats econòmiques que segueix patint el sector”. L’èxit de la primera edició ha portat ADIN a ampliar les dates de la fira de tres a quatre dies que, a més, s’avançaran a l’abril “ja que es tracta de l’inici de la temporada i de la millor època per començar a navegar i a planificar sortides ja sigui amb embarcació pròpia o de lloguer”.

Per descarregar la nota de premsa, aquí; fotos, aquí.

La 2ª Fira Nàutica d'Ocasió de Catalunya (Port Ginesta, 15-18 abril) tindrà oferta de lloguer d'embarcacions com a gran novetat.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions