ADIN acorda promoure el ‘charter’ i el turisme nàutic amb els empresaris del sector

ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) ha arribat a un acord amb una vintena d’empresaris dedicats al lloguer d’embarcacions per treballar en la promoció d’aquest sector i del turisme nàutic a Catalunya. El pacte estableix que les empreses dedicades al conegut com a ‘charter’ s’associaran a ADIN i tindran un representant en la seva junta directiva així com delegats territorials a Girona, Barcelona i Tarragona per aconseguir cohesionar el sector; per aquesta finalitat, durant el mes de març es duran a terme diverses reunions de treball en les demarcacions catalanes. A mig termini, es preveu que el sector del ‘charter’ pugui comptar amb una associació pròpia que aglutini les empreses d’activitats nàutico-turístiques, associada a ADIN, que es faria càrrec de la secretaria tècnica.

Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar-te fotos de la reunió, aquí; fotos recurs turisme nàutic, aquí.

El sector de lloguer d'embarcacions i ADIN col·laboraran per promocionar el sector del 'charter'.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions