La junta directiva del Fòrum Marítim Català aprova un pla estratègic per als pròxims dos anys

Barcelona, 1 de març de 2010.- La junta directiva del Fòrum Marítim Català ha aprovat recentment un pla estratègic fins a 2012 que estipula diferents actuacions amb l’objectiu d’aconseguir millorar la competitivitat i eficàcia del sector i d’impulsar el desenvolupament de les seves empreses i institucions. El document inclou la creació de diferents àrees de treball que s’encarregaran d’elaborar i dur a terme propostes en àmbits com l’eficiència energètica, la formació, la imatge i promoció del sector, la legislació, la qualitat de les aigües i el turisme marítim. Per altra banda, el Fòrum ha incorporat dos nous socis: el Museu Marítim de Barcelona i l’Autoritat Portuària de Barcelona que, a més, formarà part de la junta. (…)
Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar les fotos, aquí.

El Fòrum Marítim Català va aprovar el seu pla estratègic fins al 2012. Foto: Diario Marítimas.


Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions