La Fira Nàutica d’Ocasió i del Charter de Catalunya superarà el mig centenar d’expositors

Barcelona, 11 de març de 2010.- Quan encara falta més d’un mes perquè comenci, la 2ª Fira Nàutica d’Ocasió i del Charter de Catalunya, que organitza ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics), ha suscitat ja l’interès de mig centenar d’empreses del sector que han confirmat la seva presència a Port Ginesta. Malgrat la crisi, nombroses firmes no han volgut perdre’s una cita que l’any passat va aconseguir convocar més de 5.000 persones i on es podrà trobar una àmplia oferta d’embarcacions d’ocasió d’entre 2 i 20 metres i tant en sec com sobre l’aigua. Les oportunitats de compra seran un dels principals al·licients de la fira que, a més de vaixells, exhibirà accessoris, motors, electrònica, serveis, escoles nàutiques i publicacions especialitzades. (…)

Per descarregar nota de premsa, aquí; fotos de la I Fira Nàutica d’Ocasió de Catalunya, aquí.
Per descarregar llistat d’expositors provisional, aquí.

La I Fira Nàutica d'Ocasió de Catalunya va ser tot un èxit.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions