El Gremi de Llibreters espera igualar les vendes de l’any passat per Sant Jordi

Barcelona, 14 abril de 2010.- El Gremi de Llibreters de Catalunya preveu que la venda de llibres per Sant Jordi serà similar a l’edició de 2009 que es va tancar amb una facturació de 20 ME, una xifra que representa un 7,6% del volum anual de les més de 700 llibreries que hi ha a Catalunya, d’uns 263 ME. “El que és important és que el temps acompanyi perquè estem segurs que, si és així, la gent tornarà a sortir al carrer massivament com l’any passat a comprar el seu llibre per regalar”, afirma Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters. “Més enllà dels números, per al llibreter Sant Jordi és un dia molt especial en el qual vol participar i contribuir acostant els llibres al lector amb la parada al carrer”, afegeix. Respecte el fet que la jornada sigui en divendres, Daura diu que “és bo perquè hi haurà gent que retardarà la seva sortida de cap de setmana per comprar llibres i també perquè això anirà bé a les llibreries que són de zones turístiques” (…)

Per descarregar nota de premsa en català, aquí; fotos de la Diada de Sant Jordi 2009, aquí.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions