La 2ª Fira Nàutica d’Ocasió i del Charter de Catalunya porta les millors ofertes del mercat a Port Ginesta

Port Ginesta, 15 d’abril de 2010.- La 2ª Fira Nàutica d’Ocasió i del Charter de Catalunya ha obert avui les seves portes a Port Ginesta amb una àmplia exposició d’embarcacions d’ocasió i noves a banda d’una extensa oferta en accessoris, com motors i electrònica, i serveis i, per primer cop, amb representació d’empreses de lloguer. La seixantena d’expositors no han volgut perdre’s l’ocasió d’estar presents en una cita que fins al diumenge 18 d’abril s’espera que superi els 5.000 visitants de l’any passat tenint en compte que s’ha ampliat fins a quatre dies. La convocatòria, que organitza l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), donarà l’oportunitat a l’aficionat de trobar bones ofertes de compra entre el centenar d’embarcacions exposades, tant en sec com a l’aigua i d’entre 2 i 20 metres d’eslora, però també de participar en una de les moltes activitats organitzades o bé de visitar una de les goletes que estaran amarrades al port. (…)
Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar fotos de la inauguració, aquí; el programa d’activitats, aquí.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions