El Fòrum Marítim Català firma un acord amb la Cambra de Comerç per promoure la innovació i la formació dels seus socis

Barcelona, 16 d’abril de 2010.- El Fòrum Marítim Català ha signat recentment un conveni de col·laboració amb la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona amb l’objectiu de potenciar entre els seus associats camps com la innovació, la formació, la internacionalització i les noves tecnologies. En virtut del pacte, el FMC contribuirà a promoure els serveis de la Cambra entre les empreses, entitats i institucions que en formen part i també en mencionarà el suport en l’activitat que ho requereixi; la Cambra, per la seva banda, expressa la voluntat de col·laborar en accions formatives, establir àmbits de treball relacionats amb el desenvolupament tecnològic o cedir espais per a l’organització d’actes. “Hem de destacar la voluntat de la Cambra de Comerç i del seu president per tirar endavant projectes comuns en els camps de la navegació i dels sectors marítims i nàutics que, sens dubte, beneficiarà als nostres associats”, valora Jordi Brufau, president del Fòrum Marítim Català, que ha firmat el document juntament amb Miquel Valls, president de la Cambra. (…)

Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar les fotos del conveni, aquí.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions