La 2ª Fira Nàutica d’Ocasió i del Charter de Catalunya repeteix èxit de públic i expositors

Port Ginesta, 19 d’abril de 2010.- La 2ª Fira Nàutica d’Ocasió i del Charter de Catalunya, que ha tancat aquest diumenge, ha estat un èxit tant pel que fa als expositors com per al nombrós públic que s’ha arribat fins a Port Ginesta un dels quatre dies que ha durat l’esdeveniment. “Estem contents de com ha anat la fira i de la resposta del públic; creiem que en només dues edicions hem aconseguit que es converteixi en un magnífic aparador que permet a les empreses donar a conèixer les seves millors ofertes i posar-les al mercat. Estem convençuts que seguirà creixent”, afirma Miquel Guarner, director del certamen. (…)
 
Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar fotos, aquí

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions