El govern dóna suport al pla estratègic del Fòrum Marítim Català i l’insta a apostar per la innovació

Barcelona, 26 d’abril de 2010.- El titular del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa  (DIUE), Josep Huguet, ha expressat recentment la voluntat del govern català de donar suport al pla estratègic del Fòrum Marítim Català (FMC) que inclou la recerca, la internacionalització  i la formació entre els seus aspectes prioritaris. En una reunió mantinguda a la seu del DIUE, Huguet, de qui va sortir la proposta de creació del FMC com una associació per unir tots els sectors vinculats al mar a Catalunya ara fa dos anys, va expressar la seva satisfacció perquè l’entitat hagués tirat endavant i es va mostrar convençut que aquesta pot convertir-se un agent dinamitzador de l’economia i l’activitat empresarial i de recerca. “Tenir l’aval i el suport del govern, i concretament de la persona que va impulsar el FMC, ens dóna força per seguir treballant els diferents projectes engegats”, afirma Jordi Brufau, president del FMC. (…)

Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar les fotos, aquí.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions