ADIN reclama concentrar tota l’oferta del Saló Nàutic de Barcelona al port per evitar que perdi la condició de referent

Barcelona, 12 de maig de 2010.- L’assamblea general d’ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) ha aprovat per unanimitat instar al Saló Nàutic de Barcelona a unificar la seva oferta en un únic emplaçament, concretament al port de la ciutat, on fins ara s’ubicaven les embarcacions de major eslora, i deixar d’utilitzar el recinte de Gran Via. “El model de Saló Nàutic de Barcelona, amb dues seus, està esgotat i l’hem de canviar abans que sigui massa tard i perdi la seva condició de referent a Europa; hi ha espai més que suficient per agrupar tota l’oferta en una única exposició al port la qual cosa ens ajudaria a potenciar la fira i facilitaria la visita de l’aficionat”, explica Òscar López, president d’ADIN, que assenyala que les reivindicacions compten amb el suport de diferents estaments i institucions de la ciutat i del govern català. L’assamblea també reclama que les dates del certamen s’avancin fins a l’octubre (dues setmanes després del Saló Nàutic de Gènova) i prendre part en les decisions organitzatives de la fira. “Ara és el moment que el sector s’uneixi i actuï per canviar el rumb del Saló i que això pugui generar un major interès entre el públic per visitar l’exposició”, afegeix López, que considera el consens obtingut en l’assamblea “com un pas imprescindible perquè es puguin tirar endavant les nostres propostes i més si tenim en compte que els associats d’ADIN representen un 25% dels expositors”. “Esperem trobar una solució ben aviat de la mà de Fira de Barcelona i de la forma més amistosa possible”, afirma. (…)

Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar fotos, aquí.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions