ADIN satisfà una de les seves demandes al govern central amb el permís temporal de navegació

Barcelona, 27 maig 2010 .- La recent decisió del govern de donar llum verda al permís temporal de navegació atén una de les demandes prioritàries d’ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) al govern espanyol per facilitar l’activitat comercial del sector. L’autorització permetrà “l’ús de les embarcacions que es vulguin exhibir en exposicions, salons nàutics o locals comercials del ram” a més de “la realització de les proves de comparació i comprovació d’aquestes embarcacions per part del comprador i el seu trasllat entre ports espanyols”, segons l’anunci del Ministeri de Foment que assegura que el procediment serà “simplificat, àgil i molt ràpid, similar al de la matrícula verda dels automòbils”.(…)

Per descarregar la nota de premsa, aquí; per descarregar fotos, aquí.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions