Videoentrevista a Elizabeth Strout, autora d'Olive Kitteridge, Premi Llibreter 2010

Elizabeth Strout parla en aquesta vídeoentrevista del seu últim llibre, Olive Kitteridge, Premi Llibreter 2010 en la categoria d’Altres Literatures. La gravació ha estat realitzada per encàrrec d’El Aleph Editores, segell editor del llibre en castellà que ha publicat en català Edicions de 1984. Strout es mostra entusiasmada amb el guardó concedit pel Gremi de Llibreters sobretot “pel fet d’haver-lo donat a una autora de fora com jo i que representa una veu diferent”. A continuació podeu veure l’entrevista amb la traducció en català i en castellà.

Traducció en català

This movie requires Adobe Flash for playback.

Traducció en castellà

This movie requires Adobe Flash for playback.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions