El Gremi de Llibreters desestima canviar la festa de Sant Jordi a una data alternativa i estudia fórmules per potenciar-ne la difusió

Barcelona, 13 de gener de 2011.- Des del Gremi de Llibreters de Catalunya volem, a través d’aquest comunicat, fer pública la nostra voluntat de mantenir la festa del llibre el dia de Sant Jordi malgrat, com és sabut, aquest any cau en dissabte de Setmana Santa, una decisió que ha estat comunicada al Gremi d’Editors i al Gremi de Distribuïdors. Desestimem així qualsevol proposta que pugui suposar moure la data de celebració del 23 d’abril o bé allargar-la durant més dies per tota la logística i despesa que això comportaria i que són inassumibles pels llibreters. També reiterem la decisió de cenyir el 10% de descompte especial en la compra de llibres només al dia de Sant Jordi, com és tradicional (…)

Comunicat del Gremi de Llibreters Comunicat del Gremi de Llibreters

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions