Convocatòria premsa / Subhasta obres “Parelles Artístiques” de Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona

CONVOCATÒRIA PREMSA
FESTA CLAUSURA I SUBHASTA DE LES PARELLES ARTÍSTIQUES

Acte: Festa de clausura i subhasta de les obres de Parelles Artístiques: Experiències creatives per la salut mental 2010/2011, que té l’objectiu de facilitar l’expressió i la creativitat de les persones que hi participen.
Dia: Divendres, 15 de juliol de 2011
Lloc: Edifici del Ter de Fundició Dúctil Benito, Via Ausetània, 11 Manlleu
Hora: 19 hores
Organitza: Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona
Amb el suport i col·laboració de: Fundició Dúctil Benito i Unnim Obra Social

Es posaran a subhasta una vintena de peces, resultat d’un procés artístic i humà molt especial, ja que han estat elaborades entre artistes d’Osona i persones usuàries de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona (CMPPO), entitat impulsora del projecte amb el suport de l’Obra Social d’Unnim i la col·laboració de Fundició Dúctil Benito. Són obres creades amb diferents tècniques com pintura acrílica, pintura a l’oli, collage, escultura de forja, ceràmica amb terra argila, vímet, disseny gràfic, etc.

Més info: www.parellesartistiques.cat

Butlletí del CMPPO on hi ha el preu de les obres i informació sobre el projecte

convocatòria premsa  / subhasta Parelles Artístiques-ok convocatòria premsa / subhasta Parelles Artístiques-ok
Imatges de les obres que se subhastaran
bourkha_jacinttorrents lurdeassumptamontaner tonicasals_elenaescobar joseluis_joanvall venturaCano_pepHinojosa venturacano_isabasset noemi_luca manelriera_carlesverges elcoyote_nurianofraries mr_ferrandaibiel toniflores_esterpolo pacoLozano_Joan-sepulveda jordi_bernadetfontsere jordiBardolet_marina#190FF8 sergil_carlaserrat mterradelles_pilarin miquelangel_josepasola neusfont_carme_elsa_ roserG_joanFarre

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions