Convocatòria de mitjans / cicle foment lectura Tocats de Lletra a Manresa

Dia: 22/09/2011
Hora: 17:00 h
Lloc: Llibreria Parcir (c/Àngel Guimerà, 74 – Manresa)
Intervenen :
. Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes
. Joan Calmet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manresa
. Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya
. Jordi Estrada, Òmnium Cultural del Bages
. Sònia Moya, poetessa i professora. Premi Amadeu Oller de Poesia 2010.

Descripció:
El festival literari Tocats de Lletra omplirà durant tot el mes d’octubre de literatura, cultura i llibres la ciutat de Manresa. Organitzat per l’Ajuntament de Manresa i el Gremi de Llibreters de Catalunya, i amb suport d’un nombre important d’entitats culturals, escriptors i representants del món cultural de Manresa, la cinquena edició del cicle es dedica a la literatura irònica i comptarà amb la participació de noms destacats de l’escena catalana, com Lluís Marco, Montserrat Carulla, Anna Barrachina, Ferran Rañé, Mar Ulldemolins i Vicky Peña, i també d’escriptors i poetes com Jaume Cabré, Joan Lluís Lluís, Matthew Tree, Empar Moliner, Joan Margarit, Enric Casasses i Pere Rovira. El cicle inclou més de 40 propostes en una trentena d’espais de la ciutat: recitals poètics, projeccions de pel·lícules, exposicions, actuacions musicals, activitats infantils, etc. Durant la roda de premsa us explicarem els detalls del programa i una actriu de la Sala Els Carlins recitarà un dels poemes inèdits que s’estrenaran a l’acte inaugural. També hi assistiran representants de les entitats que participen.

Per a més informació i/o fotografies:
. Joan Francesc Domene (Comunicació Ajuntament de Manresa)
premsa@ajmanresa.cat / Tel. 93 878 23 02
. E. Aymerich Jou / Helena Ges (Monmar Comunicació)
info@monmar.net / hges@monmar.net
Tel. 93 886 22 48 / 685 506 531 / 634 601 420

Fes-te amic del Facebook de Tocats de Lletra!

convocatòria premsa / presentació programació \ convocatòria premsa / presentació programació \"Tocats de Lletra\" 2011 Programa Tocats de Lletra 2011 Programa Tocats de Lletra 2011

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions