Benito s’incorpora al sector de la il·luminació de grans infraestructures

Ha fabricat els projectors dels túnels que formen part de l’Autopista de Las Pedrizas (AP-46) que enllaça l’interior de Màlaga i la Costa del Sol des de finals d’octubre.

És un dels projectes de major envergadura en què ha participat la divisió d’enllumenat públic de l’empresa de Manlleu, un sector on espera poder créixer.

El model Inca, escollit per a la via, ha competit amb les propostes de les multinacionals del sector i suposarà un estalvi d’energia d’un 33% respecte el projecte original.

Per a més informació: E. Aymerich Jou (Monmar C.): [email protected] / Tel. 93 886 22 48 / 685 506 531

català Benito s\'incorpora sector il·luminació grans infraestructures_Ok Benito s\'incorpora sector il·luminació grans infraestructures_Ok

castellà Benito se incorpora sector iluminación grandes infraestructuras-cast Benito se incorpora sector iluminación grandes infraestructuras-cast

Fotos per descarregar

Imagen de los proyectores Inca en los túneles de la nueva Autopista de las Pedrizas Boca de dos de los túneles de la Autopista de las Pedrizas. Uno de los seis túneles de la nueva Autopista de las Pedrizas. Los túneles de la nueva Autopista de las Pedrizas en Málaga han instalado el modelo Inca, de Fundició Dúctil Benito Uno de los tramos de la nueva Autopista de las Pedrizas que une el interior de Málaga con la Costa del Sol. Dos de los seis túneles de la nueva autopista y que han instalado proyectores de alta eficiencia energética de Fundició Dúctil Benito.

Respostes

  1. Benito s’incorpora al sector de la il·luminació de grans infraestructures | A Manlleu fem xarxa

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions