Convocatòria de mitjans / Jornada ADIN al Saló Nàutic de Barcelona

Jornada ‘ADIN i la promoció de les activitats nàutiques: rampes públiques i marines seques, un model per afavorir la iniciació a la nàutica d’esbarjo i per a descongestionar els ports’

Dia: 10/11/2011
Hora: 12:00 h
Lloc: Espai Mar del Palau 2 del Saló Nàutic Internacional de Barcelona
Intervenen :

Descripció:

Dins del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) organitza la jornada ‘ADIN i la promoció de les activitats nàutiques: Rampes públiques i marines seques, un model per afavorir la iniciació a la nàutica d’esbarjo i per a descongestionar els ports’. En aquesta jornada, ADIN vol reiterar la seva aposta per socialitzar la nàutica i fer-la propera a tothom, aconseguint que no sigui una activitat elitista. La jornada s’iniciarà amb la benvinguda a càrrec del president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona. Posteriorment, el Vice-President d’ADIN, Narcís Cadavid parlarà dels ‘Avenços de l’Associació d’Indústries Nàutiques i propostes de futur’. A continuació serà el torn de les propostes per impulsar les activitats nàutico-turístiques a Catalunya que faran els representants dels Departaments d’Agricultura, Ramaderia i Pesca, Territori i Sostenibilitat i Empresa i Ocupació. Finalment, el secretari general d’ADIN, Miquel Guarner, presentarà el Pla d’Acció 2011-2012 amb totes les accions de l’Associació d’Indústries Nàutiques.

Entrevista prèvia d’interès

Dia: 08/11/2011
Hora: 11:15 h
Lloc: Estand ADIN (Palau 2 B – 289)
Acte
: Entrevista d’ADIN amb la Directora General de Marina Mercante, Isabel Durante. Es farà balanç de les recents actuacions de la Dirección General de Marina Mercante, dels darrers projectes normatius aprovats i dels projectes pendents pel sector.

Convocatòria premsa / Jornada ADIN Saló Nàutic Convocatòria premsa / Jornada ADIN Saló Nàutic Convocatòria prensa / Jornada ADIN Saló Nàutic Convocatòria prensa / Jornada ADIN Saló Nàutic Programa Jornada ADIN al Saló Nàutic Programa Jornada ADIN al Saló Nàutic


Per a més informació:

MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa d’ADIN

Eudald Aymerich Jou / Carles Muñoz – Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531

[email protected] / [email protected]

c/Canigó, 2 entresòl 1ª 08500 Vic

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions