Vídeo sobre la presentació del projecte de pla director del Fòrum Marítim Català al Saló Nàutic de Barcelona

Vídeos sobre la jornada que va organitzar el Fòrum Marítim Català al Saló Nàutic de Barcelona 2011 per presentar el seu projecte de pla director i per reunir bona part de les institucions i organitzacions del sector marítim. En la mateixa, també van intervenir representants de l’Autoritat Portuària de Tarragona; Associació de Transitaris Internacionals de Barcelona; l’Associació d’Agents Consignataris de Vaixells de Barcelona; l’Associació d’Empreses Estibadores Portuàries de Barcelona; el Col·legi Oficial d’Agents de Duanes de Barcelona; la Corporació de Pràctics de Barcelona; la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors (FNCCP); l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries; i l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics. L’acte també va servir per presentar el ‘Postgrau en Innovació i Estratègies Marítimes’, que s’impartirà a la Facultat de Nàutica de la UPC.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions