Convocatòria de mitjans / Jornada ‘La nàutica catalana i el medi ambient’ al Saló Nàutic de Barcelona

Jornada ‘La nàutica catalana i el medi ambient: ADIN i els projectes BOATCYCLE, Boat KERS i ReSails’


Dia: 11/11/2011

Hora: 10:30 h

Lloc: Espai Mar del Palau 2 del Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Intervenen :
. Sr. Miquel Guarner, Secretari General Associació d’Indústries, Comerc i Serveis Nàutics (ADIN)
. Sr. Miquel Ventura, Director de la Fundació Mar
. Sra. L. Pinyol/Sr. A. Garcia, Responsables Projectes a Leitat Technological Center
. Sr. Carlos Conde, Director de Boat KERS
. Sr. Jordi Arbusà, Director de ReSails
. Sr. Luis Conde, President Saló Nàutic Internacional de Barcelona

Descripció:
Dins del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) organitza la jornada ‘La nàutica catalana i el medi ambient: ADIN i els projectes BOATCYCLE, Boat KERS i ReSails’. La jornada començarà amb les presentacions de les propostes sostenibles pel desenvolupament del sector nàutic d’ADIN. A continuació es presentarà el projecte BOATCYCLE, que gira al voltant del problema de les embarcacions fora d’us, el reciclatge dels materials procedents d’aquestes embarcacions i les possibles solucions ambientals a aquest problema. Tot seguit, es donarà a conèixer el projecte Boat KERS per tal de millorar l’eficiència energètica a les embarcacions aprofitant els moviments generats per les onades i el vent. Finalment, es presentarà el projecte ReSails i la metodologia per a la gestió dels residus generats per les veles de les embarcacions d’alta competició.

Convocatòria premsa / Jornada \'La nàutica catalana i el medi ambient\' Convocatòria premsa / Jornada \'La nàutica catalana i el medi ambient\' Convocatoria prensa /Jornada \'La nàutica catalana i el medi ambient\' Convocatoria prensa /Jornada \'La nàutica catalana i el medi ambient\'

Per a més informació:

MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa d’ADIN
Eudald Aymerich Jou / Carles Muñoz – Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531
[email protected] / [email protected]
c/Canigó, 2 entresòl 1ª 08500 Vic

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions