Vídeo de la jornada d’ADIN sobre rampes públiques i marines seques al Saló Nàutic de Barcelona

Vídeos de la jornada sobre rampes públiques i marines seques al Saló Nàutic de Barcelona 2011 on es van posar de manifest els avantatges d’aquestes infraestructures com a fórmules per descongestionar els ports i afavorir l’accés a la ǹautica i la navegació de la població. Hi van participar representants del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural; Departament de Territori i Sostenibilitat; l’Agència Catalana de Turisme; ACC1Ó, i de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), encarregada d’organitzar l’acte. Els vídeos han estat realitzats i editats per TV Bagué per encàrrec de Monmar Comunicació i ADIN.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions