Convocatòria mitjans / Presentació festivals del mar i iniciatives d’ADIN per dinamitzar l’activitat econòmica al sector nàutic

ADIN (Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics) presenta les seves iniciatives per dinamitzar l’activitat econòmica al sector nàutic aquest 2012, com els festivals del mar, que organitza amb la col·laboració de diferents municipis costaners i clubs nàutics. Valorarà també l’evolució de les matriculacions de vaixells a Catalunya els últims mesos.

Dia: 7/02/2012
Hora: 12 h
Lloc: Direcció General de Pesca i Afers Marítims (Avda. Diagonal, 523-525 1ª planta Barcelona)
Intervenen :
. Mercè Santmartí, directora general de Pesca i Afers Marítims
. Òscar López, president de l’Associació d’Indústries, Comerc i Serveis Nàutics (ADIN)
. Joan Alfons Albó, alcalde de Sant Feliu de Guíxols
. Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils
. Claes Akerblom, director de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges
. David Solé, regidor de Governació i Via Pública de l’Ajuntament de Castelldefels
. Miquel Guarner, secretari general d’ADIN

Motiu: Mercè Santmartí, directora general de Pesca i Afers Marítims, obrirà l’acte valorant la importància del sector nàutic a Catalunya. ADIN presentarà les iniciatives que ha programat aquest any per estimular l’activitat comercial al sector nàutic i dinamitzar el mercat, com per exemple els festivals del mar a punts com Sant Feliu de Guíxols, Port Ginesta-Sitges i Cambrils-Salou i que compta amb la implicació dels ajuntament i clubs nàutics d’aquestes localitats; alguns representants de les mateixes estaran presents a l’acte per parlar de la importància de la iniciativa i del pes de la nàutica en l’economia de les seves poblacions. ADIN també comentarà el projecte de promoure una estació nàutica a Barcelona així com les últimes xifres sobre matriculacions d’embarcacions a les tres demarcacions marítimes catalanes, segmentades per motor i vela, lloguer i eslores. Les festes del mar tindran lloc a Sant Feliu de Guíxols (11-13 maig); Port Ginesta (18-20 maig); i Cambrils (25-27 maig).

Preguem confirmeu assistència a l’acte a: MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa d’ADIN: Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531  [email protected]

ndp convocatòria / ADIN presenta iniciatives dinamitzar mercat-festivals del mar ndp convocatòria / ADIN presenta iniciatives dinamitzar mercat-festivals del mar

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions