Convocatòria de mitjans / Berenar literari per celebrar el 25è aniversari de la llibreria El Cucut, Torroella de Montgrí

Motiu: Berenar literari per celebrar el 25è aniversari de la llibreria El Cucut

Descripció: L’acte, que reunirà nombrosos escriptors i representants del món de la cultura i institucions, consistirà en la lectura de les dedicatòries fetes amb motiu de l’efemèride pels autors i en un berenar a base de productes locals. També hi haurà l’actuació musical de la cantant Eva Trullàs amb Salva Ramírez a la guitarra i la col·laboració del músic Jofre Bardagí.

Dia: dimarts, 3/04/2012

Hora: 17 h

Lloc: Llibreria Cucut, c/del Roser, 29-31, Torroella de Montgrí

Assisteixen: Escriptors: Josep Mª Espinàs, Mª Carme Roca, Martí Gironell, Judit Pujadó, Vicenç Pagès i Jordà, Blanca Busquets, Jordi de Manuel, Xavier Cortadellas, Carles Sala, Coia Valls, Xulio Ricardo Trigo, Adrià Pujol Cruells, Miquel Martín, Joan Daniel Bezsonoff, Gemma Lienas, Francisco Javier Zuloaga, Mercè Font, Joan Badia i Homs, Àngel Quintana, Anna Alzaman, M. Mercè Cuartiella, Carles Porta i la il·lustradora Marta Montany. També: l’expresident Jordi Pujol; els editors Pilar Beltran, Eugènia Broggi, Antonio Villalobos i Jenar Fèlix Franquesa; Oriol Izquierdo, director de la Institució de les Lletres Catalanes; Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters; Jordi Miró, director de l’Entitat de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions; i Jordi Cordón, alcalde de Torroella de Montgrí.

convocatòria mitjans/ berenar literari 25è aniversari llibreria El Cucut convocatòria mitjans/ berenar literari 25è aniversari llibreria El Cucut

Preguem confirmeu assistència a l’acte a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de la llibreria El Cucut
[email protected]
Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions