La Llibreria Horitzons recull les receptes anticrisi dels catalans més intrèpids per Sant Jordi

La Llibreria Horitzons, especialitzada en llibres de muntanya, natura i viatges, vol contribuir a fer que el país surti de la crisi i per això ha convocat, a la parada que instal·larà per Sant Jordi (c/València, 149 Barcelona), els catalans més aventurers i intrèpids perquè aportin fórmules i la seva opinió sobre la millor manera de fer-ho, a banda de firmar les seves novetats editorials.

En total, prop d’una desena dels millors experts en muntanya, natura i viatges de Catalunya s’han volgut apuntar a la iniciativa batejada com “Les receptes anticrisi dels catalans més intrèpids” i que es difondrà gairebé a temps real via Twitter (@horitzons) i Facebook (https://www.facebook.com/#!/pages/Llibreria-Horitzons/108288555898067) durant tota la jornada. “L’objectiu final és que la gran experiència en situacions arriscades i difícils dels nostres millors experts en muntanya i viatgers més intrèpids ens pugui servir a tots per superar la situació que travessa el país a l’actualitat”, afirma Oriol Massó, copropietari de la llibreria. “Per això, ens plantegem fer la màxima difusió possible de la iniciativa”, afegeix.

La llibreria exposarà a la seva parada els consells anticrisi que es vagin recollint al llarg del dia. Els autors també signaran exemplars de les seves novetats literàries i dels últims títols que han publicat.

Els catalans més intrèpids que passaran per la parada de la Llibreria Horitzons per Sant Jordi són:

10 h / tota la jornada. Pako Crestas, apassionat i expert muntayenc que treu dues novetats editorials: “Les platges de la Costa Brava -De Palamós a Begur-” /(Cossetània) i “Ripollès, 17 excursions a peu” (Cossetània)

11-12 h. Albert Bosch, l’aventurer i emprenedor que s’ha convertit en el primer català en creuar l’Antàrtida des de la costa fins al Pol Sud sense assistència i en solitari. Autor de “Espíritiu de aventura” (Empresa Activa) / Esperit d’aventura” (Entramat)

12-13 h. Quim Carrera, que relata la seva volta al món en un any i l’experiència d’haver-se pogut prendre una cervesa a les seves ciutats més conegudes a “Anem a fer una cervesa? -La volta al món en un any-” (Autoedició)

13-14 h. Sergio Fernández, que explica la gesta de creuar els 7 deserts més grans del món en bicicleta a: “7 desiertos con un par de ruedas” (Saga Editorial)

16-17 h. Mireia Puntí, que va donar la volta amb la seva parella durant 14 mesos i ho explica a “El viatge dels Rodamons”(Autoedició)

17-18 h. Arcadi Alibés, periodista esportiu de TV3 que ha corregut més de cent maratons i que publica “Les petjades dels herois” (Ara Llibres)

17-18 h. Iván Faure, un valent que va es passejar per Àsia, des de l’Índia fins al Japó, amb bicicleta durant més d’un any recorrent 12.000 km i que ho ha plasmat a “Asia a 15 por hora” (Autoedició)

19-20 h. Francesc Bailón, un antropòleg que retrata la cultura dels inuit, el poble més septentrional de la terra a  “Los poetas del Ártico. Historias de Groenlandia” (Guadalturia Ediciones)

ndp  La Llibreria Horitzons recull receptes anticrisi per Sant Jordi (agenda signatures) ndp La Llibreria Horitzons recull receptes anticrisi per Sant Jordi (agenda signatures)

Fotos dels autors i les portades de les seves novetats literàries a: http://www.flickr.com/photos/monmarcom/sets/72157629441977996/

Mireia Puntí El viatge dels rodamons-Mireia Puntí Anem a fer una cervesa-Quim Carrera Quim Carrera (crèdit: Twitter @QuimCarrera) Asia a 15 por hora-Iván Faure Iván Faure_1 Iván Faure_2 Georgina Pujol Las Antípodas-Trece voces de aborígenes australianos-Georgina Pujol Arcadi Alibés Les petjades dels herois-Arcadi Alibés Espíritu de aventura-Albert Bosch Albert Bosch_2 Albert Bosch_1 Esperit d'aventura-Albert Bosch 7 desiertos con un par de ruedas-Sergio Fernández Sergio Fernández

Contacte per als mitjans de comunicació:

Monmar Comunicació

Tel. 93 886 22 48 / 685 506 531

e-mail: [email protected]Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions